zondag 24 december 2017

Lieve mensen,

Binnenkort starten de feestdagen en sluiten we het jaar 2017 af.

2017 was een belangrijk jaar, waarin het avontuur rondom meer bewustwording over (hoog) gevoelige en anders lerende kinderen nog meer is gaan groeien en bloeien. Mede dankzij velen die zich met hun hart en ziel hieraan verbonden hebben, ieder op zijn of haar eigen manier.

Het bracht mensen bij elkaar, waarbij dit voor een ieder als een eigen missie voelde, om meer bewustwording te verspreiden over onze mooie nieuwe generatie kinderen.

En dat alles met het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’ als basis, dat een dusdanig veelzijdige inhoud blijkt te hebben, waardoor dit zowel door Jong, Oud en Professionals inmiddels omarmd, gelezen en toegepast is in de (professionele) praktijk.

Wij willen jullie persoonlijk heel erg bedanken voor jullie aandeel hierin. Voor het lezen, toepassen of doorgeven van het boek. Voor het bespreken met andere moeders, leerkrachten, vaders en kindercoaches van de inhoud. Kortom voor jouw bijdrage aan deze bewustwording.


2017 … was slechts een begin, want 2018 wordt een jaar van het uitbreiden van dit mooie avontuur. Waarbij het elkaar bewust maken, het elkaar helpen en met name ook het hulp vragen centraal komt te staan.

Ook jij mag hulp gaan ontvangen, om je ‘rol’ als begeleider van kinderen nog beter uit te kunnen voeren maar vooral ook voor jezelf  wie jij bent en met jouw eigen innerlijke processen.
Het avontuur gaat zich dus niet alleen meer richten op kinderen, maar ook op jou zelf… als (hoog) gevoelig mooi mens, want ook jij mag in 2018 weer meer groeien en bloeien.

Hoe?

Wij hebben een HSP Community opgezet! : ) Die veiligheid en privacy biedt in een afgesloten website, die jou en anderen verder kunnen laten groeien en bloeien op je pad en o.a. op het gebied van Hoog gevoeligheid, Spiritualiteit, Anders leren etc.
Dit platform is dus ook voor jou, voor Jong & Oud, Man & Vrouw, Professional & Andere geïnteresseerden. Er is zelfs een gedeelte waarbij ook kinderen (onder toezicht) kunnen participeren!

Vragen stellen, antwoorden ontvangen, elkaar helpen door onze eigen kennis en ervaringen te delen. Dat is het thema van 2018!

Doe jij ook mee?

Kijk eens op www.hsp-community.nl voor meer informatie en doe mee!

Op deze Community nemen ook onze HSP Professionals van de Hallo, ik ben Gwen Academie deel,  door informatie te delen en vragen te beantwoorden. Naast het feit dat een ieder met zijn of haar eigen kennis en ervaring zelf al waardevol is om dit te delen en uit te wisselen.

Met het bovengenoemde zetten we hierbij de intentie om 2018 h├ęt jaar van het ‘delen en ontvangen’  te maken en sluiten wij 2017 in dankbaarheid af.

Wij wensen je hele fijne feestdagen toe & een Bewust 2018, in Licht, Liefde en Gezondheid.

En we zien jou ook graag terug binnen onze HSP Community. Als waardevolle deelnemer en ontvanger. Of door je ook als Professionele deelnemer aan dit bijzondere avontuur te verbinden.

Met elkaar gaan we vast heel ver komen!

Het team van ‘Hallo, ik ben Gwen’ & ‘Hallo, ik ben Gwen Academie’

Geen opmerkingen:

Een reactie posten