woensdag 24 mei 2017

Hallo, ik ben Gwen Academie een feit!


Eerder hebben we al aangekondigd, dat we bezig waren met het opzetten van een Academie. En deze 'Hallo, ik ben Gwen® Academie' is inmiddels een feit!

Wat is de Hallo, ik ben Gwen® Academie?De 'Hallo, ik ben Gwen'® Academie is het resultaat van waardevolle initiatieven van diverse professionals, die hun krachten, kennis en ervaringen samen hebben gebracht, met één uniform doel:

Meer bewustwording creëren ten behoeve van (hoog) gevoelige kinderen in Nederland, op scholen, voor leerkrachten, ouders en andere begeleiders van kinderen en hierbij gelijktijdig (professionele) begeleiders van kinderen te versterken in hun 'rol'. 

Hoe?
Dit gaan we doen door het geven van workshops aan scholen, voor leerkrachten, ouders en verzorgers en andere volwassenen. Want zij zijn een belangrijke 'toegangspoort' tot de kinderen. En zij kunnen de randvoorwaarden scheppen, waarbinnen kinderen hunzelf kunnen en mogen blijven en keuzes van het hart kunnen gaan maken.

Door wie?
Wij hebben inmiddels al 23 trainers in het hele land en daar zijn we enorm trots op. Je kunt deze trainers bekijken op: http://halloikbengwenacademie.nl/onze-trainers/

Wil jij ook meehelpen aan deze missie?
Een avontuur kan nooit zomaar groeien, dat gebeurt juist door het met elkaar verbinden en door samen te werken. Dat is ook wat er nu gebeurt.

Zo zijn we altijd op zoek naar Ambassadeurs, die de visie en de onderwerpen uit het boek willen helpen verspreiden. En deze Ambassadeurs hebben er, vaak belangeloos, voor gezorgd dat er mooie dingen tot stand mogen komen.

Zoals bijvoorbeeld Jacquelien uit Amsterdam, zij heeft ervoor gezorgd, dat het avontuur van 'Hallo, ik ben Gwen' en de Academie aandacht krijgt van de Amsterdamse Radiozender AmsterdamFM. Een trainer van ons, Anika Morsink, gaat de inbreng hiervoor verzorgen. Wanneer? Aanstaande maandag 29 mei 2017 om 15.10u. Het zou leuk zijn als jij ook meeluistert!
AmsterdamFM – De stem van de hoofdstad
www.amsterdamfm.nl
Wij dansen de zomer in. 

Ook zijn wij voor het verspreiden van zoveel mogelijk olievlekken van bewustwording op zoek naar nog meer trainers. 

Als jij nog iemand weet, die ook graag workshops kan en wil geven aan deze doelgroepen. En die werkt vanuit het hart en de visie en onderwerpen uit het boek ook kan uitdragen, laat het ons weten!

Dit kan via info@halloikbengwen.nl

Of werk jij op een school, ben jij (of ken jij) een leerkracht of werk jij op een andere manier met kinderen? En wil jij ook graag deze workshops binnen jullie organisatie introduceren? Mail ons!

Meer informatie over het trainer worden, vind je ook hier of mail ons via info@halloikbengwenacademie.nl

Daarnaast groeit het aantal fysieke verkooppunten van het boek 'Hallo, ik ben Gwen' en als jij dat ook wilt vanuit je eigen praktijk of winkel, je bent welkom..

Nieuw Artikelen in (Social) Media

Ook zijn er de afgelopen weken (en vandaag!) weer 2 nieuwe artikelen van Barbara Veer verschenen in het online magazine Nieuwetijdskind.com:


 Misschien leuk om te lezen en te delen : )

Geen opmerkingen:

Een reactie posten