zondag 12 maart 2017

Recensie Lichtwerkers Nederland

Lieve Barbara,

Ik was blij verrast dat het boekje zo snel op de mat lag! Heb het boek in 1 keer uitgelezen; WAANZINNIG !!!!

Zoveel waardevolle informatie en tips, eenvoudig beschreven, dat het voor iedereen makkelijk te lezen is. De liefdevolle energie die ik met mijn ' voelsprieten' op pik als ik me in de woorden verdiep, raakt in mijn hart.

JA, dit is een geweldige spirituele EHBO-kit, voor hooggevoelige / hoogsensitieve kinderen, maar ook voor de hooggevoelige / hoogsensitieve grote kinderen. Wij 'volwassenen' dus.

Door de voorbeelden die worden gegeven over een bepaald onderwerp en door de uitleg die daarop van toepassing is, voel ik me eigenlijk ' heel normaal.... '. 

Wat ik ook zo fantastisch vind is dat er gewoon zo maar even woorden in voorkomen als, chakra's  ,  energetisch of derde oog. ' Het is eigenlijk heel normaal.... '

Ik las dit boek met het innerlijk kind aan m'n hand. Door dat je 'gemakkelijk' door de tekst kan gaan merkte ik dat mijn '  Kleine ik ' zich blij en gezien voelde. Dit merkte ik aan het gevoel wat het boek me gaf terwijl ik de woorden  las.

' Ik ben eigenlijk heel normaal.... '

Het is fijn om erachter te komen dat er eigenlijk hele simpele oefeningen zijn om je hooggevoeligheid om te transformeren naar jouw grootste kracht, en daarmee je voordeel te kunnen doen, voor je Zelf en daarmee automatisch voor de wereld om jouw heen.

Want hooggevoelig ben je niet zomaar....

.... wat ons meteen brengt bij de ' Speciale Missie '  ,

Weet jij al wat jouw Speciale Missie is?
Daar zal je achter komen als je in de hart durft te kijken en deze durft te volgen.

Lichtwerkers Nederland



Geen opmerkingen:

Een reactie posten