woensdag 11 januari 2017

Mooie Nieuwe Recensie voor 'Hallo, ik ben Gwen'

Een nieuwe mooie recensie ontvangen voor het boek 'Hallo, ik ben Gwen'
Over hoog gevoeligheid zijn nog niet heel veel (goede) kinderboekjes te vinden. Zelf ben ik fan van “Hoog sensitiviteit de survivalgids” en “Help ik voel zoveel.” Toch miste er altijd voor mijn gevoel nog iets.
Hallo, ik ben Gwen is een heel fijn boekje op kinderniveau geschreven, maar zeer zeker ook geschikt voor jongeren (waar ik dan weer heel blij van wordt want voor hen is er zo weinig om te lezen over hoog gevoeligheid).
Wat me erg aanspreekt in het boekje zijn de onderwerpen die aan bod komen. Zo wordt er uiteraard gesproken over overprikkeling maar ook over “Mijn kleine ik.” Dit hoofdstuk gaat over “het innerlijke kind”. Iets waar ik op mijn opleiding veel mee bezig ben en veel over leer. In dit hoofdstuk wordt onder andere gesproken over de ziel en over zelf liefde.
Ook is er het hoofdstuk “Mijn echte ik’, waarin perfect wordt uitgelegd wat projectie is en dat wanneer iemand iets over of tegen jou zegt, het vaak over diegene zelf gaat. Zo waardevol!
In het boekje wordt gesproken over “het geheim”, daarmee wordt bedoeld de missie die jij hier als hoog gevoelig kind hebt. Een missie om de wereld een stukje mooier te maken. Wauw!
Tot slot staan er prachtige oefeningen achterin in het boek om met je kind te aarden. 
Anne Fermont 
Eigenaresse van Praktijk PINK
Coaching voor kinderen, jongeren, (bonus) ouders & professionals
Middelburg
www.praktijkpink.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten