zaterdag 10 december 2016

Nieuwsbrief van Acension met speciale aandacht voor Nieuwetijdskinderen en het boek 'Hallo, ik ben Gwen'

Klik hier voor het originele document meer informatie
Op uw gemak even verder lezen? Bezoek onze website eens!

» Website

contactgegevens
Ascension Europe Nederland
E-mail: ascension@ascension.eu
Tel.: 030-3200291
Skype: ascensionnederland

» Contact
» Agenda
» Links
» Afmelden
Kerst en andere zaken

Lieve allemaal,
De kerst van 2016 staat weer voor de deur. Een tijd van licht, ontvangen en geven.
In deze nieuwsbrief zetten we graag een belangrijk onderwerp in het kerstlicht en dat zijn de ‘Nieuwetijdskinderen’ of ‘Kinderen van deze tijd’.

Nieuwetijdskinderen


Steeds vaker ontdekken we deze bijzondere kinderen om ons heen. Binnen ons eigen gezin, binnen de familie of in de directe omgeving. Veel van deze kinderen worden nog niet altijd goed begrepen en komen steeds vaker klem te zitten tussen de ‘oude’ wereld en de ‘nieuwe’ wereld, die zij graag zouden willen scheppen vanuit hun eigen visies, gaven en talenten.

Barbara Veer heeft speciaal voor hoog gevoelige kinderen en alle andere kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’ geschreven. Zij wil met dit boek een avontuur, een beweging, beginnen waarbij kinderen leren om dichtbij zichzelf te blijven en keuzes van het hart kunnen gaan maken. En als steeds meer kinderen bewust worden van zichzelf en hun intuitie en hierop meer durven gaan vertrouwen en handelen, dan zou deze ontwikkeling zich als een olievlek kunnen gaan verspreiden. Want kinderen die zichzelf durven te zijn, worden indirect ook een voorbeeld voor anderen.. voor andere kinderen, maar ook voor volwassenen...

Om dit mooie avontuur te ondersteunen hebben we zelfs een speciale pagina op onze website gemaakt (klik hier), waarop meer informatie over dit avontuur en het boek te vinden is. Ook vind je meer informatie op www.halloikbengwen.nl, waar dit boek ook te bestellen is.

In het boek heeft Barbara Veer ook beschreven, dat de ‘kleine’ Guardian, een product van Ascension, een dagelijkse metgezel van de hoofdpersoon ‘Gwen’ is. Het geeft haar een dagelijkse, voelbare, bescherming tegen invloeden van buitenaf en energieën van andere mensen. Deze bescherming is juist ook voor alle (hoog) gevoelige kinderen bijzonder handig. Want zij voelen al zoveel van binnen en daarnaast ook nog eens van anderen.

Omdat deze combinatie zo waardevol is, bieden wij je nu een uniek (kerst) pakket aan, dat bestaat uit het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’ en de ‘kleine Guardian’ van Ascension. Je kunt het pakket hier bestellen.

Mooi om te ontvangen of weg te geven aan dierbaren.

Bij kerst horen dus ook mooie en inspirerende cadeaus, zoals dit pakket, alsook nog vele andere unieke cadeaus die in de shop van Ascension te vinden zijn. Er zijn nu ook prachtige Kerstaanbiedingen naast het reguliere aanbod.

Zo heb je altijd het juiste en meest aparte cadeau van allemaal!

Waar kies jij dit jaar voor?

Denk wel om de extra lange levertijd! Op Cyprus, waar vandaan wij versturen, is de kerstdrukte al volop bezig. Dus wees er snel bij!

Twee speciale kerstaanbiedingen belichten we ook nog eens extra in deze nieuwsbrief:

Zo kost de Great Instrument of Transformation deze maand nu € 219,- en de hele cirkel van wheels € 989,-.

Heb je een van deze producten al een tijdje op je verlanglijstje staan? Dan is het nu je kans om deze extra voordelig te bestellen.

Wij wensen je namens het team van Ascension.eu hele fijne feestdagen en een waardevol nieuw jaar op het pad van je eigen ‘Ascension’!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten